De Diva’s

Wanneer wij onze naam zeggen, HR Diva’s, dan zien we vaak fronsende wenkbrauwen en daarna direct een glimlach. En dat is precies onze bedoeling. Diva’s, omdat we voor kwaliteit gaan en staan voor wat we doen. Iedere dag zetten we ons in met passie en vol energie en gaan voor een diva proof resultaat. Daar waar wij zelf tevreden mogen zijn, maar ook zeker de klant! We verdienen toch allemaal het beste van het beste? Maar wel met de voetjes in de klei. Nuchter en toegankelijk. Diva’s met een knipoog dus!

Twee Diva’s die de krachten bundelen om een volledig dienstenpakket te kunnen bieden bij HR vraagstukken. Wij zijn er van overtuigd dat door het bundelen van de opgedane kennis en ervaring we van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Sheela van Solt

Sheela is een zeer ervaren P&O adviseur. Verzuim, outplacement, conflictbemiddeling, hrm handboek of algemeen advies, Sheela draait er haar hand niet voor om. Ze heeft haar sporen verdiend bij diverse opdrachtgevers. Niet voor niets wordt zij een vakvrouw genoemd, een P&O professional in hart en nieren, capabel om strategische veranderingen maar ook het operationele gedeelte van HRM te managen. Accuraat, vasthoudend en met een grote betrokkenheid.

Daarnaast is Sheela een ervaren NLP, systemisch en ademcoach. Zij weet te triggeren en door haar rake vragen je tot nadenken te zetten en nieuwe inzichten te brengen. De antwoorden zitten al in jou, Sheela weet snel tot de kern te komen en je bewust te maken van deze antwoorden. In haar eigen ruimte coacht zij op haar eigen wijze. Met een nuchtere kijk op de wereld weet zij het verschil te maken.

Ellen de Valk

Een nuchter ingestelde Diva, positief kritisch en to the point. In staat om écht te luisteren en contact te maken om zo de vraag achter de vraag te achterhalen. Geboren en getogen in een klein Fries dorpje, waarbij het normaal was om niet te veel op te vallen. “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Zeker geen diva gedrag! Net 21 jaar en begonnen in de uitzendbranche, gedwongen om juist wel op te vallen, netwerken en successen te vieren.

De combinatie van haar ervaring in de uitzendbranche, de afgeronde coaching- en trainersopleidingen zorgen voor een goede basis om aan te kunnen sluiten op diverse HR vraagstukken en dan met name het op maat maken van trainingen op het gebied van communicatie. Voor vooruitgang moet je soms stil staan, ook als organisatie