Training

Een training kan een goed middel zijn om kennis bij te spijkeren, maar ook zeker om communicatievraagstukken aan de orde te stellen. Met als doel om deze te verbeteren en ervoor te zorgen dat de output van de medewerkers, en daarmee ook de organisatie, verbetert.

Teamontwikkeling

Soms merk je dat er iets niet helemaal lekker loopt binnen het bedrijf of een specifieke afdeling. Niet zoals je zou willen. Veel knelpunten zijn te herleiden naar communicatie. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat medewerkers elkaar gaan aanspreken op gedrag of functioneren op een prettige en constructieve manier? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich bewust worden van het gedrag wat ze laten zien en het effect daarvan op de ander? En wellicht wil je geen traditionele manier meer van functioneringsgesprekken, maar ben je op zoek naar een andere manier hiervoor. Een maatwerktraining kan hierbij een middel zijn. 

Maatwerktrainingen

Trainingen zijn ondersteunend aan de organisatie en medewerkers en kan bijdragen aan de ontwikkeling van het team of een medewerker. Geen vraagstuk of bedrijf is gelijk. Dit is de  reden dat we maatwerk leveren. Voorbeelden van trainingen zijn:

  • Gesprekstechnieken
  • Feedbacktrainingen
  • Presentatievaardigheden

Onze diva Ellen is gecertificeerd trainer en disc trainer. Zij gaat graag in gesprek met je om tot de juiste training voor je bedrijf en/of medewerker te komen.