Werving en selectie

Als ondernemer wil je de beste werknemers aan je bedrijf binden. De zoektocht naar deze juiste medewerker kan een tijdrovende klus zijn. Tijd is geld en we helpen je graag om hierop te besparen. Wij ondersteunen graag bij het vinden van de juiste medewerkers voor jouw organisatie. 

Werkwijze

We vragen eerst het hemd van je lijf in een persoonlijk gesprek. Wat voor bedrijf heb je, wat is hier belangrijk, welke medewerkers heb je al binnen, waar moet iemand aan voldoen, waar wil je naar toe met je bedrijf, wat bied je de medewerkers; een aantal vragen die aan bod komen tijdens die gesprek. We willen een compleet beeld krijgen en sfeer proeven van jouw onderneming, zodat we dit goed over kunnen brengen op de kandidaat. 

Daarna zetten we de vacature uit in ons netwerk, via social media en zullen we alles op alles zetten om de kandidaat te vinden. We spreken kandidaten eerst telefonisch en wanneer dit positief is spreken we hem of haar persoonlijk.  Wanneer wij overtuigd zijn dat de kandidaat een potentiële medewerker is voor jouw bedrijf stellen we hem aan je voor. Je ziet dus alleen de kandidaten die voldoen aan het gevraagde profiel. Uiteraard wil je ook zelf kennis met hem/haar maken. 

Pas wanneer je een overeenkomst hebt getekend met de medewerker ontvang je de factuur. 

Wij nemen je de zoektocht graag uit handen

Door de jarenlange ervaring in de uitzendbranche en in de HR hebben de diva’s een breed netwerk opgebouwd. Werving en selectie opdrachten zijn op maat gemaakt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een assessment in te zetten of eerst het huidige team in kaart te brengen middels een DISC assessment. Op die manier kun je meer inzoomen op de medewerker die je aan dit team wilt toevoegen. Ook behoort het tot de mogelijkheden dat we onderdeel zijn van het team dat de sollicitatiegesprekken in jouw organisatie doet. 

Meer informatie over werving en selectie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.