Dat 2020 een jaar is geweest die we ons nog lang zullen herinneren is één ding wat zeker is. Een bijzonder jaar die een ieder op zijn eigen manier heeft ervaren. Voor sommigen heel druk, voor anderen juist een moment van stilstaan. Maar voor velen een jaar van uitdagingen.
Uitdagingen op zakelijk gebied; hoe pak je dat thuis werken nu precies aan? Hoe houd je je bedrijf goed draaiende met alle medewerkers op afstand? Hoe regel je als medewerker dat je thuis kunt werken, maar ook je kinderen goed kunt begeleiden bij de thuiswerk opdrachten?

2020 was ook een jaar waarin we terug gingen naar de basis. Meer thuis zijn, meer tijd doorbrengen met je gezin en letterlijk afstand nemen, waardoor je misschien wel anders bent gaan kijken naar bepaalde dingen. De één heeft hier zijn weg in gevonden, een ander ervaart nog steeds veel stress hierdoor.

Grote kans dat 2020 iets bij je teweeggebracht heeft. De één kan sneller schakelen en met veranderingen omgaan dan de ander. Heb je het gevoel dat je ergens vastloopt en kun je hier hulp bij gebruiken? Al is het alleen maar even om te sparren of je net dat ene inzicht te geven waardoor je weer verder kan. Schroom dan niet om contact op te nemen met de HR Diva’s. Als particulier kunnen we je ondersteunen in de vorm van coaching of loopbaanbegeleiding. Heb je een zakelijk vraagstuk en kun je hulp gebruiken op het gebied van HR gerelateerde vragen, ook dan gaan de HR Diva’s graag met je in gesprek.
Neem gerust vrijblijvend contact op.