De HR Diva’s, een leuke naam die blijft hangen! Maar eeuuhh.. wat doen jullie nu precies? Een opmerking die we wel vaker krijgen voorgeschoteld.

Dat we iets met HR doen, dat is wel duidelijk. Maar wat is dat precies? Bij ons is geen vraag te gek. We denken mee met ondernemer, maar ook zeker met de medewerker. Hoe dan precies? Voorbeelden genoeg!

We verrichten HR werkzaamheden, zoals verzuimbegeleiding, opstellen van personeelshandboeken, functieprofielen en bijvoorbeeld werving- en selectie. Maar soms merken we ook dat het niet helemaal lekker loopt met een medewerker. Eén op één coaching kan dan een oplossing zijn, maar ook bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding en misschien zelfs wel een outplacementtraject.
Wat we ook vaak zien is dat er ‘iets’ is in de communicatie wat niet helemaal naar wens verloopt. Dit is vaak niet heel tastbaar en moeilijk te duiden waar het precies aan ligt. Wat we onlangs hebben gedaan is een disc (eventueel in combinatie met drijfveren) assessment afgenomen en vervolgens één op één coaching met de medewerker. Dat we elkaar op deze manier versterken is wel duidelijk; wat een stappen zijn er gezet!

Kortom; het is voor iedereen maatwerk. We denken dan ook graag met je mee, zowel met ondernemer als met medewerker!