Vanaf 12 maart zitten we nu in een intelligente lockdown. Dat dit voor werkend Nederland een enorme impact heeft, daar is geen twijfel over. Het opnieuw indelen van je werkzaamheden, andere invulling geven aan vergaderingen, overleggen en klantcontacten; het vraagt van ons allen aanpassingsvermogen. Naast werknemer ben je nu ook ineens huiswerkbegeleider, is er geen ruimte meer voor leuke momenten met vrienden, vakantieplannen die niet door kunnen gaan. Opnieuw balans vinden, iets wat de één gemakkelijker af gaat dan de ander.

Maarrr! Er wordt gesproken over hoe we langzaam maar zeker de draad weer kunnen gaan oppakken. Dat betekent waarschijnlijk dat je iets meer ruimte krijgt voor je eigen werkzaamheden en dus eventueel ook weer voor je eigen ontwikkeling!

Niet iedereen heeft hier ruimte voor, dat beseffen we ons. Er zijn sectoren en bedrijven waar het nu topdrukte is en de eigen ontwikkeling middels externe opleidingen en cursussen nu even op een laag pitje staat. Maar er zijn genoeg anderen die wel de ruimte hebben om in persoonlijke ontwikkeling te investeren. Juist nu!

Wil jij nóg beter begrijpen waarom je in bepaalde situaties sneller tot actie komt dan in andere? Of wil je nóg beter samenwerken met je collega’s en begrijpen waarom je met de één makkelijker communiceert dan de ander? Hoe het kan dat je met de één aan een half woord genoeg hebt en met de ander veel langer de tijd moet nemen om tot hetzelfde doel te komen?

Wij helpen je hier graag bij en zorgen door het inzetten van de drijfveren en disc assessments dat jij meer inzicht krijgt en effectiever kunt communiceren.

Nieuwsgierig? Vraag meer informatie via ellen@hrdivas.nl of via 06-53312442.