Corona, het houdt ons allemaal bezig. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, zzp’er bent of in loondienst werkt, het treft ons allemaal. Onzekerheid, per dag bekijken hoe de situatie is, soms zelfs angst voor wat nog komen gaat.. Allerlei emoties komen voorbij.

Toch willen we ook graag een positief bericht delen en jullie op de hoogte houden van onze ontwikkelingen.

Zo heeft Sheela bijvoorbeeld begin maart haar opleiding tot Ademcoach met succes afgerond. Houd jij je adem bijvoorbeeld in als er iets heftigs gebeurt of wanneer je een negatieve emotie wilt onderdrukken? Dan ontstaat er een aangepast adempatroon met als gevolg een onregelmatig, oppervlakkige, hoge of beperkte ademhaling met alle gevolgen van dien. Sheela maakt je bewust van de zelfherstellende kracht van je eigen ademhaling. Ademcoaching kan helpen bij het verlichten van verschillende klachten, zoals vermoeidheid en depressie.

Ook Ellen is bezig met haar eigen ontwikkeling en heeft de Drijfveren certificeringstraining gevolgd en goed afgerond. Naast de DISC analyse kan de Drijfveren analyse afgenomen worden. Bij de Disc analyse wordt duidelijk welk gedrag je laat zien in bepaalde situaties, het gaat dan om het ‘wat’. De drijfveren analyse geeft inzicht over wat iemand belangrijk vindt. Hier gaat het om het ‘waarom’. Deze twee analyses kun je combineren, zodat je een compleet beeld krijgt en je nog beter begrijpt waarom bepaalde functies of organisaties wel of niet bij je passen.

Mirjam heeft voor nu eerst de keuze gemaakt om haar focus te houden op een eigen opdracht, waar ze zich fulltime op stort. Dat betekent dat Sheela en Ellen samen verder invulling geven aan de HR Diva’s.

We hebben al prachtige opdrachten mogen uitvoeren; trainingen, coaching, ondersteunende werkzaamheden op HR gebied; dat is waar we het voor doen. Hier zijn we goed in en krijgen we energie van.

De Corona kwestie brengt vele uitdagingen met zich mee, zeker ook op P&O vlak. Mochten we op welke manier dan ook jouw bedrijf kunnen ondersteunen, twijfel dan niet om contact op te nemen en je vraagstuk aan ons voor te leggen. Wij denken graag met je mee!